Praktijkboek Bèta en technologie in burgerschapsonderwijs

Praktijkboek Bèta en technologie in burgerschapsonderwijs

Wil je in jouw onderwijs burgerschapsvorming combineren met bèta en technologie? Dan is het praktijkboek 'Beta en technologie in burgerschapsonderwijs' interessant voor jou! In het project "Samen werken aan Bèta Burgerschap" is de aanpak van Bèta Burgerschap ontwikkeld en geëvalueerd. Samen met leraren uit het primair en voortgezet onderwijs en met het technische bedrijfsleven zijn er ook leeractiviteiten ontwikkeld in onder andere het project 'Ontwikkelen van leeractiviteiten omtrent Energietransitie'. 

Bèta Burgerschap leert leerlingen groepsgewijs beslissingen te nemen over oplossingen voor een maatschappelijk-technologisch vraagstuk. In het praktijkboek wordt deze aanpak stapsgewijs toegelicht. Ook biedt het praktische handreikingen om je burgerschapsonderwijs vorm te geven.

Vraag aan

Vul hier je gegevens in en je ontvangt direct de gratis digitale versie van het praktijkboek 'Bèta en technologie in burgerschapsonderwijs' in je mailbox. Liever een gedrukte versie? Dit kun je aanvinken in het formulier. Deze is te verkrijgen tegen kostprijs (€8,50 excl. BTW, excl. verzendkosten). 

Extra materialen

Voor meer informatie over het boek, de extra materialen of over het volgen van een training kun je ook contact opnemen via info@techyourfuture.nl