TechOost officieel gelanceerd!

Schouder-aan-schouder voor een duurzame technische arbeidsmarkt in Oost-Nederland! 

Woensdag 10 april 2024 is het ecosysteem TechOost met meer dan 150 aanwezigen officieel gelanceerd waarbij de plannen én de concrete projecten centraal zijn toegelicht.

“TechOost pakt door met de synergie tussen sociale en technologische innovatie”.

Een feestelijke middag, welke werd geopend door Trudy Vos, voorzitter CvB van het ROC van Twente, kende een interessant programma bestaande uit een presentatie door Henk Tappel, directeur Bronkhorst High-Tech B.V., met als titel ‘Vissen in een te kleine vijver‘, een aansluitende forumdiscussie met Margriet Bouma, Jos Toebes, Hans Vossensteyn, Henk Tappel en Fred Harbers onder leiding van Stephan Corporaal en tot slot een presentatie over TechOost, door Maria Hendriks.

TechOost in het kort: vijf PPS’en in Oost-Nederland slaan de handen ineen om, samen met het onderwijs- en werkveld, een duurzame, technische arbeidsmarkt in Oost-Nederland te behouden. Een sterkte samenwerkingsspeler voor een toekomstbestendige arbeidsmarkt in Oost-Nederland, dat is het gezamenlijke doel.

Klik hier en lees meer over wat TechOost de komende jaren gaat doen.

Felicitaties aan alle betrokkenen en partners!

Klik hier voor een sfeerimpressie, gedeeld via de website van TechOost, van de feestelijke lancering.

TechYourFuture, TechForFuture, CIVON Innovatiecentrum, TechWise Twente, Process Your Future – Praktijkcentrum voor Procestechnologie Oost-Nederland (PCPT-Oost)

 

Meer weten?

Neem contact met ons op
Contactpagina