W&T Kompas klaar voor gebruik!

W&T Kompas klaar voor gebruik!

11 Dec 2019

Met trots kondigen wij aan dat het W&T Kompas klaar is voor gebruik! In de afgelopen maanden is hard gewerkt om van dit instrument een gebruiksvriendelijke digitale tool te maken. Gisteren werden de eerste W&T experts getraind om het instrument in te zetten in de basisscholen. 

Met het W&T Kompas bieden wij onze partners een praktische tool om samen met de basisscholen in hun netwerk vast te stellen waar zij al staan als het gaat om de inbedding van Wetenschap en Technologie en welke doelen zij hierin nog willen verwezenlijken. Onder leiding van een W&T expert bepalen schoolteams zelf op welke wijze naar deze doelen toe gewerkt gaat worden. Je kunt meer lezen over het W&T Kompas in het artikel 'Helpende Handvatten’ dat werd gepubliceerd in het tijdschrift Schoolmanagement of op onze website.

Op dit moment worden Marieke Kroese en Thijs Wisselink van de Rolf groep door TechYourFuture gecoacht om het W&T Kompas in te zetten bij de begeleiding van basisscholen in hun netwerk.

In de komende periode zullen ook W&T experts worden opgeleid voor onze partners van Saxion Onderzoek en Onderwijs Transfer en Windesheim Ondernemen.