Vooraankondiging PO meetings Wetenschap & Technologie

Vooraankondiging PO meetings Wetenschap & Technologie

14 Jan 2019

In het voorjaar van 2019 organiseert TechYourFuture samen met de Pabo Hogeschool Saxion en Heutink een serie PO meetings rondom het thema Wetenschap & Technologie. Het versterken en uitbouwen van de regionale samenwerking is een belangrijk uitgangspunt. 

De meetings worden gehouden op twee woensdagmiddagen, 17 april (Saxion Enschede) en 15 mei (Saxion Deventer). We zullen ons hierbij richten zich op het zichtbaar maken van de ontwikkelingen op het gebied van Wetenschap & Technologie in het basisonderwijs in de regio Twente en Stedendriehoek. We maken daarbij bewust de keuze om studenten in combinatie met het werkveld aan zet te laten. Daarom is er een grote doelgroep welkom: studenten, leerkrachten, directeuren en bestuurders. 

Wat gaan we doen? Tijdens deze middagen wordt er aangesloten bij de behoeftes van het onderwijs waar het gaat om Wetenschap & Technologie. We richten ons op scholen die startende zijn met W&T, maar ook op scholen die al gevorderd zijn hiermee. Tegelijkertijd is er aandacht voor vergezichten, wat willen uiteindelijk bereiken? We blikken vooruit op de toekomst, natuurlijk ook met oog op de invoering van W&T in het basisonderwijs in 2020. 

Houd voor verdere informatie en informatie over aanmelden deze website in de gaten. Op de hoogte blijven van alle activiteiten van TechYourFuture voor het PO? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief Primair Onderwijs.