Terugblik webinar: 'W&T integreren in je praktijk: W&T en Taal' met Martine Gijsel

Terugblik webinar: 'W&T integreren in je praktijk: W&T en Taal' met Martine Gijsel

15 Apr 2020

Dinsdagmiddag 7 april werd het derde en laatste webinar in de serie voor leerkrachten aangeboden met als titel: 'W&T integreren in je praktijk: W&T en Taal'.

Dr. Martine Gijsel, associate lector taaldidactiek bij Saxion (Academie voor Pedagogiek en Onderwijs) vertelde vanuit haar expertise en onderzoek, met behulp van interessante en concrete voorbeelden en een filmfragment, hoe je W&T kunt integreren in het vakgebied Taal. 

Met zo'n 40 deelnemers tegelijk communiceren? Ja, dat kon tijdens het webinar. In de chatruimte was het mogelijk om antwoord te geven op vragen, maar ook om elkaar tips en ideeen te geven op basis van jóuw ervaring met W&T in de dagelijkse onderwijspraktijk.

Omdat het een interactief webinar was, had Martine ook de mogelijkheid om vragen van deelnemers te beantwoorden en om zo in te gaan op de behoefte van de deelnemers: Waar zou je nog meer over willen weten?

Taal bevorderen door visuele ondersteuning, door vragen te stellen en leerlingen te helpen bij het verwoorden van hetgeen ze zien gebeuren, werkt heel goed bij W&T activiteiten. Het is een win-win situatie!

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit webinar en het verhaal van Martine? 

Kijk hier het webinar terug

Geintereseerd in meer webinars van deze reeks? Kijk dan hier de vorige twee webinars terug:

Meer gratis webinars terugkijken of een keer een webinar volgen? Klik dan op deze link voor meer informatie.