TechYourFuture biedt expertise aan!

TechYourFuture biedt expertise aan!

20 Mar 2020

TechYourFuture ziet dat de afgelopen week al veel is gebeurd omtrent het bieden van onderwijs op afstand. Toch merken we dat veel scholen door het grote aanbod het lastig vinden om de juiste keuzes te maken in hun afstandsonderwijs. TechYourFuture wil hier graag een bijdrage in leveren door onze expertise gratis aan te bieden!

Gratis ondersteuning

De onderwijskundigen van TechYourFuture hebben expertise in e-learning, Wetenschap & Technologie-onderwijs, Onderzoekend en Ontwerpend Leren, onderwijsontwerp en afstandsonderwijs. Heeft je school behoefte aan gratis ondersteuning van TechYourFuture? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Lancering website leerling- en docentmaterialen

Ook werkt TechYourFuture met verschillende partners (o.a. Windesheim, Universiteit van Twente, Pre-U, Pro-U, SaxionW&T menu) samen om eind maart een website te lanceren waar we onze kennis, inzichten en ervaringen zullen delen. Op deze website zullen materialen voor zowel leerlingen als docenten in het primair en voortgezet onderwijs beschikbaar komen. Wij proberen zoveel mogelijk aan te sluiten bij de behoefte uit de praktijk. Dus deel je wensen en vragen met ons! Ook als je zelf goede voorbeelden hebt, kunnen wij dit op deze website plaatsen.

Neem contact met ons op!

We zijn op werkdagen bereikbaar via info@techyourfuture.nl of telefonisch via 088-019 3851.