TechYourFuture 10 jaar - Dagprogramma

TechYourFuture bestaat in 2023 10 jaar! Dat vieren we graag op vrijdag 3 november 2023 in De Zwarte Silo in Deventer. U bent bent harte welkom! 

De tien jaar vormen een mooie gelegenheid om samen met u stil te staan bij actuele opbrengsten en inzichten uit ons Leven Lang Ontwikkelen-programma. Samen kijken we naar de doorontwikkeling en verdere inbedding van de door ons ontwikkelde tools en methodieken. Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat deze nog beter benut worden in het werkveld en onderwijs?

Aanmelden
Via deze hyperlink kunt u zich aanmelden voor het dagprogramma.

Ochtendprogramma (09:30 uur – 13:00 uur)
Het ochtendprogramma wordt geleid door Stephan Corporaal en Tijmen Schipper. U wordt welkom geheten door dagvoorzitter Keklik Yücel. Hierna volgt de workshop ‘Gezamenlijk leren en innoveren ondersteunen in learning communities’ vanuit ons programma Leven Lang Ontwikkelen Innovatiehub Oost-Nederland. Het wordt een inspirerende en actieve workshop waarin een korte introductie wordt gegeven op de onderzoeksactiviteiten binnen de programmalijn. Vervolgens halen we in subgroepen input op bij de deelnemers waarmee we het framework verder aanscherpen. We ronden de workshop af met een vooruitblik naar hoe we de opbrengsten kunnen verankeren in het framework en welke vervolgstappen we met elkaar willen zetten. We sluiten de ochtend gezamenlijk af met een lunch.

Middagprogramma (13:00 uur – 17:00 uur)
Maaike Endedijk start het middagprogramma met de lezing ‘Noaberschap als de motor voor een leven lang leren: samen maken we het verschil!’ Deze lezing richt zich op hoe een sterke community de basis is voor een leven lang leren in een sterk veranderende samenleving. De energietransitie, digitale transformatie, transformaties in de zorg en nieuwe veiligheidsvraagstukken vragen om professionals en organisaties die zich continu blijven ontwikkelen. Vraagstukken worden steeds complexer en om hier een bijdrage aan te leveren
is het noodzakelijk samen te werken, te leren en te innoveren over de grenzen van de eigen expertise of organisatie heen. Maaike Endedijk geeft u inzicht in belangrijke opbrengsten uit onderzoek van de afgelopen jaren en geeft richting voor vervolgstappen, met als hoofdvraag ‘hoe kunnen we samen het verschil blijven maken?’ We sluiten de middag gezamenlijk af met een doorkijk naar 2023-2028 en een borrel.

Aanmelden

Ontwikkelde tools

Opgeleverde producten

Impact interviews

Publicaties

TechYourFuture is een initiatief van de volgende kernpartners:

Meer weten?

Neem contact met ons op
Contactpagina