Start netwerkgroep: Aantrekkelijk werkgeverschap in de techniek

Start netwerkgroep: Aantrekkelijk werkgeverschap in de techniek

10 Dec 2019

Hoe trekken we goede mensen aan, en houden we hen (vervolgens) binnen? Wanneer zijn we een aantrekkelijk werkgever? Hoe blijven we goed bij op het gebied van nieuwe technologische ontwikkelingen? Veel technische bedrijven zijn actief aan de slag met het boeien en binden van technici. TechYourFture - experticecantrum voor leren en ontwikkelen in de technische sector is ook al jaren bezig met deze thema's. Tijd om deze inzichten en ervaringen te delen in een netwerkgroep. 

Samen met HR(D)-medewerkers, directie en managers, recruiters en anderen die verantwoordelijk zijn voor het aantrekken en behouden van technici in het bedrijf gaan we vanaf het voorjaar 2020 aan de slag met drie thema's:

Het boeien en binden van technici en onze bedrijfs-(leer)cultuur
Wat willen (jonge) technici echt? Hoe zorgen we ervoor dat technici voor ons bedrijf kiezen? Wat vraagt het van ons leiderschap en bedrijfscultuur?

Impact van nieuwe technologieën op organiastie en werk 
Welke technologieën komen er op ons af? Hoe veranderen banen en zien de technici van de toekomst eruit? Op welke manier laten we onze mensen goed samenwerken met de techniek?

(Samen)werken met een diverse groep technisch talent
Hoe kunnen we al onze technici goed bedienen? Hoe trekken we meer vrouwen aan? Op welke manier krijg en houd je technici in de ontwikkelstand. Hoe laten we hen effectief samenwerken?

Samen in een netwerkgroep

We werken met een netwerkgroep; rondom gemeenschappelijke vraagstukken komen betrokkenen bijeen om zich te verdiepen, ervaringen te delen en antwoorden te vinden.

Benieuwd naar wat het oplevert? Bekijk dan hier alle informatie over deze netwerkgroep. 

Bekijk hier ook de flyer van de netwerkgroep 'Aantrekkelijk werkgeverschap in de techniek'.

Meer weten?

Wilt u op de hoogte gehouden worden en/of meer weten van deze ontwikkelingen? Laat dan hier je gegevens achter, of mail naar info@techyourfuture.nl.