(Samen) innoveren met én in het mbo: Hoe leiden we op voor de toekomst?

(Samen) innoveren met én in het mbo: Hoe leiden we op voor de toekomst?

20 Jun 2022  - 20 Jun 2022

Het mbo is niet meer weg te denken in onze maatschappij. Maar hoe kunnen we deze kracht goed benutten? Ga met ons op pad langs de volgende onderwerpen: Zorgprofessionals die samenwerken mét technologie; wat vraagt dat eigenlijk? Bèta burgerschap, hoe ontwikkelen we een kritische blik op de wereld om ons heen? Learning communities in de installatiebranche, samen werken aan de energietransitie?

Wat gaan we doen?

Met een gids maken we een wandeling door de Gieterij, waarbij we verschillende stops maken. We staan stil bij de uitdagingen van elk onderwerp, en laten zien welke concrete stappen er zijn gemaakt. Ook gaan we in gesprek met onderzoekers, docenten én studenten over passende interventies en oplossingen.

Praktische informatie

Dag: Maandag 20 juni 2022
Tijdstip: 14:30u - 16:30u
Locatie: De Gieterij (Gieterij 200, Hengelo)

Meer info en aanmelden via dit formulier.

Download hier de flyer van dit event. 

 Festival Leven Lang Ontwikkelen

Dit event is onderdeel van het Festival Leven Lang Ontwikkelen waarin TechYourFuture samen met Hogeschool Windesheim, Hogeschool Saxion, ROC van Twente en Universiteit Twente verschillende projecten van TechYourFuture in de spotlight zet om te laten zien hoe we hier vorm aan geven in technische bedrijven, zorg & welzijn, onderwijs en maatschappij.

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door het ROC van Twente.