ROC van Twente nieuwe samenwerkingspartner TechYourFuture

ROC van Twente nieuwe samenwerkingspartner TechYourFuture

1 Apr 2020

TechYourFuture, hét expertisecentrum voor techniekonderwijs is een initiatief van de samenwerkingspartners Hogeschool Saxion, Universiteit Twente en Hogeschool Windesheim. Sinds  januari 2020 heeft ook het ROC van Twente zich formeel als samenwerkingspartner aangesloten bij TechYourFuture.

TechYourFuture werkt al jaren samen met het ROC van Twente op het gebied van doorstroming van studenten, innovatie van het curriculum, het opleiden van techniekdocenten en delen van expertise. We zijn voornemens deze samenwerking de komende tijd verder te intensiveren. De practoren van het ROC van Twente gaan als projectleider praktijkgericht onderzoek leiden, docenten participeren in praktijkgericht onderzoek en leidinggevenden nemen zitting in de Academic Board en Stuurgroep van TechYourFuture.

Het ROC van Twente speelt heel actief in op actuele maatschappelijk thema’s. We zien dan ook kansen bij projecten op het snijvlak van Zorg en Technologie, Burgerschap en Technologie en het oplossen van het tekort aan Leraren Technisch Beroepsonderwijs.

Met de komst van het ROC van Twente als nieuwe partner hebben we ook het TechYourFuture logo aangepast en presenteren we met trots dit nieuwe logo.

Met vriendelijke groet,
Jos Brunninkhuis en Maria Hendriks
Directie TechYourFuture