Rebellen in de techniek

Rebellen in de techniek

Uit de TechYourFuture projecten Aansluiting gezocht en Smart Industry is het boek “Rebellen in de techniek” verschenen, met daarin acht portretten van technici die volgens hun werkgevers al ‘toekomstbestendig’ zijn. Geen vergezichten, maar een realistische beschrijving van ontwikkelingen die zich op dit moment voordoen in zowel grote bedrijven als in het MKB.

Voor deze publicatie zijn 236 werkgevers in de technische sector uitgebreid bevraagd over de competenties die de technicus van de toekomst zou moeten bezitten binnen nu en vijf jaar na hun afstuderen. Ook spraken de auteurs met ruim dertig technici die volgens hun werkgevers al (een deel) van deze competenties hebben.

Verder vind je in het boek een interview met innovatiedeskundige en wetenschapper Janina den Hertog. Niet te missen: concrete tips en tools gegeven voor zowel (aankomende) technici als werkgevers en docenten om zoveel mogelijk ‘toekomstproof’ te zijn. Al met al een hele interessante uitgave die relevant is voor diverse doelgroepen zoals; Technische werkgevers, (Aankomende) technici en Technische opleidingen.

Vraag aan!

Vul hier je gegevens in en je ontvangt direct de gratis digitale versie van het boek 'Rebellen in de Techniek' in je mailbox. Liever een gedrukte versie? Dit kun je aanvinken in het formulier.