Kennis uit onderzoek: Leidinggeven aan Ontwikkeling? Doen!

Kennis uit onderzoek: Leidinggeven aan Ontwikkeling? Doen!

In het project Leiderschap en leercultuur in techniekbedrijven is onderzoek gedaan naar de arbeidsmarkt die zich steeds sneller aan moet kunnen passen aan een veranderende wereld. Een leven lang ontwikkelen is de brandstof voor deze transitie. Dat geldt voor de gehele arbeidsmarkt, maar vooral voor de praktisch geschoolde beroepsbevolking. Te lang is er te weinig aandacht besteed aan het leren en ontwikkelen van deze groep. Leren doe je niet alleen in de schoolbanken, maar vooral in de praktijk. En dat krijgt meerwaarde als er sprake is van een leercultuur binnen het gehelebedrijf: van directeur-eigenaar tot en met medewerker en stagiair. 

Praktijkpublicatie

Leren op de werkplek, hoe doe je dat in het MKB? En aan welke knoppen moet je draaien om ontwikkeling te stimuleren in jouw bedrijf? In deze praktijkpublicatie laten leidinggevenden zien hoe zij vorm geven aan ontwikkeling en welke interventies een verschil maken. Laat je inspireren met deze voorbeelden en portretten uit de praktijk, en ga zelf aan de slag met deze mooie uitdaging!

Vraag aan

Vul hier je gegevens in en je ontvangt direct de gratis digitale versie van de praktijkpublicatie 'Leidinggeven aan Ontwikkeling? Doen!' in je mailbox. Liever een gedrukte versie? Dit kun je aanvinken in het formulier.