Praktijkpublicatie Gas erop! Ontwerpprincipes van learning communities als aanjager voor de energietransitie.

Praktijkpublicatie Gas erop! Ontwerpprincipes van learning communities als aanjager voor de energietransitie.

Installatietechnische bedrijven opereren door de energietransitie meer dan ooit in de innovatieve voorhoede. Zij hebben een grote behoefte aan goed opgeleide technici met praktisch toepasbare kennis. Echter, de realiteit is dat het technisch MBO en HBO momenteel opleidt voor een werkveld dat innovatief vaak al verder is dan wat het curriculum van de opleidingen biedt. En waar kunnen hun huidige werknemers terecht om snel en doelgericht bij te scholen? Het project 'Gas Erop! Samen werken aan de energietransitie' richt zich vooral op reskilling en upskilling van ervaren medewerkers binnen een installatietechnisch bedrijf.

Publicatie

In de publicatie 'Gas erop! Ontwerpprincipes van learning communities als aanjager voor de energietransitie' wordt toegelicht hoe we samen met de bedrijven zijn gekomen tot het ontwerp, worden de ontwerpprincipes geconcretiseerd en laten we met een praktijkvoorbeeld zien hoe een learning community kan worden vormgegeven

Vul hier je gegevens in en je ontvangt direct de gratis digitale versie van "Gas erop! Ontwerpprincipes van learning communities als aanjager voor de energietransitie" in je mailbox. Liever een gedrukte versie? Dit kun je aanvinken in het formulier. Deze is te verkrijgen tegen kostprijs (€4,45 excl. BTW, excl. verzendkosten).