Onderzoeksrapport: Beroepsoriëntatie op de basisschool

Onderzoeksrapport: Beroepsoriëntatie op de basisschool

In samenwerking met TechniekTalent.nu heeft TechYourFuture onderzoek gedaan naar de stand van zaken omtrent Beroepsoriëntatie op basisscholen. Het doel van het onderzoek was om te inventariseren hoeveel aandacht er wordt besteed aan beroepsoriëntatie op de basisschool. Ook werd onderzocht welke vormen van beroepsoriëntatie er zoal zijn en welke effecten deze verschillende vormen hebben. De uitkomsten van dit onderzoek zijn beschreven in het onderzoeksrapport dat bedoeld is voor iedereen binnen en buiten het onderwijs, die geïnteresseerd is in (technische) beroepsoriëntatie, techniekonderwijs en/of talent ontwikkeling. De aanbevelingen zijn vooral relevant voor basisscholen en organisaties die zich bezighouden met beroepsoriëntatie binnen het primair onderwijs.

Vraag aan

Vul hier je gegevens in en je ontvangt direct de gratis digitale versie van het onderzoeksrapport 'Beroepsoriëntatie op de basisschool' in je mailbox. Liever een gedrukte versie? Dit kun je aanvinken in het formulier.

Meer lezen?

TechniekTalent.nu heeft een beknopt whitepaper geschreven op basis van de uitkomsten van dit onderzoeksrapport. Het whitepaper kan je hier downloaden.