NIEUW: De Helpdesk Coronatijd

NIEUW: De Helpdesk Coronatijd

7 Apr 2020

Het is prachtig om te zien wat leerkrachten en docenten in de afgelopen weken al voor elkaar gekregen hebben. De vindingrijke oplossingen om leerlingen en studenten te bereiken voor online onderwijs zijn niet meer te tellen! Natuurlijk zijn er nog veel hobbels te nemen en leven er vragen en twijfels. Hiermee hopen wij je te kunnen ondersteunen!

TechYourFuture is een expertisecentrum van de Universiteit Twente, de hogescholen Saxion en Windesheim en het ROC van Twente. Met de vele onderzoekers, leerkrachten, docenten en praktijkpartners uit vele instellingen en het bedrijfsleven hebben we een schat aan kennis en ervaring binnen ons netwerk. In deze bijzondere tijd willen we graag die kennis en kunde inzetten om leerkrachten en docenten te ondersteunen in het vormgeven en uitvoeren van online onderwijs.

Helpdesk

Op onze website vind je in de corona-helpdesk een groeiende verzameling van tools en werkwijzen, blogs en video’s die interessant en nuttig zijn voor leerkrachten en docenten van basisschool tot universiteit.

Ga naar helpdesk

Contact

Natuurlijk begrijpen we dat je ook vragen hebt waarvan het antwoord niet direct vindbaar is op onze website. Onze onderwijskundigen zijn de hele week beschikbaar om je te ondersteunen. We hebben een breed netwerk van experts die we kunnen inschakelen om vragen te beantwoorden.

Jullie kunnen ons op verschillende manieren bereiken: Stuur een mailtje naar info@techyourfuture.nl of neem telefonisch contact met ons op via 088 - 0193851.