M.M. (Marieke) Krakers, MSc

Marieke Krakers werkte tien jaar als leerkracht en intern begeleider op een Jenaplanschool. In 2015 haalde zij haar master Onderwijskunde aan de Universiteit Twente. Sinds 2016 is Marieke 4 dagen per week werkzaam bij TechYourFuture.

Marieke is werkzaam als onderwijskundig adviseur/ projectleider bij TechYourFuture. In deze rol is zij onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitrol van het W&T Kompas en het opleiden van W&T experts. Daarnaast houdt ze zich bezig met diverse onderzoeken en projecten in primair en voortgezet onderwijs zoals het project van de Zwalustaarten in de gemeente Rijssen-Holten en is ze betrokken bij diverse initiatieven uit verschillende STO regio's in Oost Nederland.

Als Onderwijskundig Teamcoördinator  is Marieke tevens lid van het MT van TechYourFuture.

M.M. (Marieke) Krakers, MSc

Onderwijskundig adviseur / Projectleider

Betrokken (geweest) bij:

Onderzoeksrapport - Samen werken aan Bèta Burgerschap

Jaartal publicatie: 2021 Bij de aanpak ‘Samen werken aan Bèta Burgerschap’, bedenken leerlingen uit zowel het primair als voortgezet onderwijs oplossingen voor complexe maatschappelijke vraagstukken. Deze actuele vraagstukken (socio-scientific issues) zoals energietransitie, watertekorten en misstanden in de textielindustrie zijn niet op te lossen zonder enige kennis van wetenschap en techniek. Hierdoor is deze aanpak niet […]

Lees meer

Meer weten?

Neem contact met ons op
Contactpagina