Learning Communities in beeld; leren op het grensvlak van onderwijs en bedrijfsleven

Learning Communities in beeld; leren op het grensvlak van onderwijs en bedrijfsleven

4 Oct 2021

TechYourFuture, Centre of Expertise is een intensieve samenwerking tussen Hogeschool Saxion, Universiteit Twente, Hogeschool Windesheim en ROC van Twente. TechYourFuture levert een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen en onderzoeken van tools, methoden en modellen die het voorbereiden op een technologische samenleving en arbeidsmarkt bevorderen en een leven lang ontwikkelen stimuleren.

Met een aantal korte video’s en praktijkpublicaties geeft TechYourFuture de komende maanden een indruk van haar activiteiten en producten waaraan wordt samengewerkt met MKB-bedrijven. Vandaag starten we met de video over leren in het werk door learning communities. Wij nodigen u van harte uit om mee te doen met onze activiteiten!

Leren in het werk door learning communities

In het project Learning Communities worden innovatieve leeromgevingen rondom concrete projecten in bedrijven gebouwd. Aan de hand van actuele maatschappelijke vraagstukken in bedrijven werken medewerkers, studenten, docenten en experts samen. De video geeft een goede een indruk van de ervaringen van de bedrijven, de betrokken experts en professionals en studenten die participeren in learning communities rondom de energietransitie.

 

Meer weten?

In het project 'Gas Erop! Leergemeenschappen in de installatiebranche' zijn de afgelopen periode verschillende publicaties verschenen die dieper ingaan op de resultaten tot nu toe.