In beeld: Hack Your Future in het MKB – Ontwikkelen van ICT’ers voor de toekomst

In beeld: Hack Your Future in het MKB – Ontwikkelen van ICT’ers voor de toekomst

1 Nov 2021

TechYourFuture, Centre of Expertise is een intensieve samenwerking tussen Hogeschool Saxion, Universiteit Twente, Hogeschool Windesheim en ROC van Twente. TechYourFuture levert een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen en onderzoeken van tools, methoden en modellen die het voorbereiden op een technologische samenleving en arbeidsmarkt bevorderen en een leven lang ontwikkelen stimuleren.

Met een aantal korte video’s en praktijkpublicaties geeft TechYourFuture deze maanden een indruk van haar activiteiten en producten waaraan wordt samengewerkt met MKB-bedrijven. Deze week alweer de derde video die we publiceren.

Ontwikkelen van ICT'ers voor de toekomst

Samen met mkb’ers in de ICT wordt in het project HackYourFuture een effectieve en aantrekkelijke ontwikkelomgeving ontworpen, om het tekort aan technisch geschoolde ICT-professionals tegen te gaan. In het project wordt gebruik gemaakt van actieve en creatieve werkvormen zoals hacketons en expertmeetings. Extra aandacht gaat uit naar de technische en sociale skills die nodig zijn om de complexe klantvragen adequaat te bedienen. De video geeft een indruk van onze aanpak en ervaringen. 

 

 

Meer weten?

In het project 'Hack Your Future in het MKB' zijn de afgelopen periode verschillende publicaties verschenen die dieper ingaan op de resultaten tot nu toe.

Meer voorbeelden van 'leren in het werk'

Deze video over het ontwikkelen van ICT'ers voor de toekomst is de vierde en laatste video in de reeks. Deze video's zijn reeds verschenen: