‘HackYourFuture in het MKB’ wint MKB!dee 2019!

‘HackYourFuture in het MKB’ wint MKB!dee 2019!

3 Dec 2019

Op maandag 2 december heeft staatssecretaris Mona Keizer de prijs voor het beste MKB idee in 2019 uitgereikt. De prijs ging naar het MKB!dee ‘HackYourFuture’.

MKB!dee is onderdeel van het grote programma Leven Lang Ontwikkelen (LLO) van de ministeries van OCW, SZW en EZK. MKB!dee is bedoeld om ondernemers te prikkelen werkende oplossingen te bedenken voor de belemmeringen en problemen waar ze zelf in de praktijk tegenaan lopen.

HackYourFuture

In de regio’s Deventer en Flevoland is een nijpend tekort aan ICT-professionals die om kunnen gaan met de nieuwste technologieën en complexe klantvragen. HackYourFuture is een samenwerking van vijf ICT bedrijven in Deventer en Flevoland, TechYourFuture, Saxion, Windesheim en Deventer informatiestad.

In HackYourFuture werkt men samen aan het ontwikkelen van ICT’ers in een learning community. Hierbij wordt aangesloten bij de dagelijkse werkelijkheid van het MKB en bij de ontwikkelingsvoorkeuren van ICT-talenten. Dankzij het MKB Idee, dat HackYourFuture is genoemd, kan een concrete bijdrage worden geleverd aan de cleantechregio's en aan de stad als werkgever. Het aantrekken en ontwikkelen van ICT personeel heeft daarbij de hoogste prioriteit.

Saxion lector en TechYourFuture-onderzoeker Stephan Corporaal is één van de betrokkenen bij dit project. We feliciteren Stephan en de andere partners van harte met deze mooie prijs!

Wil je meer lezen over MKB!dee? Kijk dan op https://mkbideenetwerk.nl/