Gezocht: Expertleerkrachten taalgericht W&T-onderwijs

Gezocht: Expertleerkrachten taalgericht W&T-onderwijs

3 Oct 2018

Ben jij bedreven in het geven van W&T-onderwijs? En kun je daarbij ook nog de taalontwikkeling van leerlingen stimuleren? Dan ben jij degene die we zoeken!

Wat willen wij?

Ons doel is bij leerkrachten in het basisonderwijs, die in de klas W&T en taal combineren, in de keuken te gaan kijken. Dat houdt in dat we een les met je meekijken in de klas. Daarnaast gaan we graag met je in gesprek. Met als doel om te leren van jouw manier van lesgeven.

Wie zoeken wij?

W&T en het Techniekpact 2020 zijn voor jou geen abstracte begrippen meer. Jij wordt helemaal enthousiast van W&T-lessen, onderzoekend en ontwerpend leren en van 21e-eeuwse vaardigheden. Je raakt steeds weer geïnspireerd door de mogelijkheden van W&T in de klas, vooral als je het kunt combineren met jouw taallessen. Je experimenteert regelmatig met W&T-lessen en besteedt hierbij expliciet aandacht aan de taalontwikkeling van je leerlingen.

Herken jij jezelf hierin?

Dan gaan wij graag met jou in gesprek! TechYourFuture doet samen met de UT, Saxion en Windesheim onderzoek naar de kennis en vaardigheden die leerkrachten (alle leerjaren) nodig hebben om taalgericht W&T-onderwijs te geven.

Ben jij zo'n leerkracht, of ken jij iemand die past bij deze omschrijving? Neem dan contact op met Martine Gijsel (M: 06 24 74 34 09 | m.a.r.gijsel@saxion.nl) of Miriam Knoef (M: 06 22 73 87 09 | m.j.knoef@saxion.nl).