Geslaagd webinar 'Leidinggeven aan verandering'

Geslaagd webinar 'Leidinggeven aan verandering'

14 Jan 2020

Dit schooljaar biedt Jet-Net & Technet in samenwerking met TechYourFuture een serie webinars aan, gericht op de praktijk van schoolleiding en W&T-coördinatoren in het primair onderwijs. Schoolleiders, adjunct-directeuren, teamleiders en W&T-coördinatoren die zich bezighouden met organisatie, visie en beleid van wetenschap- en techniekonderwijs op hun school krijgen kennis en inspiratie aangereikt en hebben ruime gelegenheid om onderling ideeën en ervaringen uit te wisselen.

Op dinsdag 14 januari was het tweede geslaagde webinar. Dit keer was het thema ‘Leidinggeven aan verandering’. Meer dan dertig deelnemers waren betrokken en konden live via de chat hun bijdrage leveren. Karin Brouwer-Truijen en Han Kemker hebben enthousiast over het thema verteld op basis van onderzoek en praktijkervaring.

Interview met Karin Brouwer

Naar aanleiding van dit webinar is een interview verschenen met Karin Brouwer. Karin is  coursedirector Master Educational Leadership aan de Hogeschool Saxion en als onderzoeker verbonden aan TechYourFuture.

Klik hier om het interview met Karin Brouwer te lezen.

Er volgt nog één webinar:

Webinar 3: W&T verankeren – dinsdag 17 maart 2020, 9.00-10.00 uur. Gastspreker tijdens dit webinar is Tim Post. Als ervaringsdeskundige deelt Melanie Koster (directeur van o.b.s. Willem Wilmink in Enschede) haar ervaringen met het verankeren van W&T in het onderwijs.