Eerste event Festival Leven Lang Ontwikkelen: Werken aan een proactieve leercultuur in het MKB

Eerste event Festival Leven Lang Ontwikkelen: Werken aan een proactieve leercultuur in het MKB

9 Apr 2022

Op 2 juni 2022 vindt het eerste event van het Festival Leven Lang ontwikkelen plaats. Middels het festival - waarin meedere events worden georganiseerd - wil TechYourFuture samen met Hogeschool Windesheim, Hogeschool Saxion, ROC van Twente en Universiteit Twente verschillende projecten van TechYourFuture in de spotlight zetten om te laten zien hoe we vorm geven aan Leven Lang Ontwikkelen in technische bedrijven, zorg & welzijn, onderwijs en maatschappij.

Thema

Door het hoge tempo van innovaties, technologisering en digitalisering worden er steeds meer eisen gesteld aan MKB en haar medewerkers. Het blijven ontwikkelen van kennis en vaardigheden is belangrijker dan ooit, waarbij leren en innoveren steeds meer een creatief samenwerkingsproces is. De centrale vraag is: hoe kom je als bedrijf tot een leercultuur waarin medewerker op een proactieve manier leren en innoveren?

Wat gaan we doen?

Samen verdiepen we ons op het thema leercultuur, waarbij het bedrijf Hanzestrohm vertelt over hun ontwikkelingen rondom leercultuur in het bedrijf. Tijdens verschillende workshops gaan we aan de slag met de kernthema’s van leercultuur, om te komen tot praktische handvatten om zelf hiermee aan de slag te gaan. De dag sluiten we af met een borrel.

Praktische informatie

Dag: Donderdag 2 juni 2022
Tijdstip: 16:00u – 19:00u
Locatie: Hanzestrohm (Popovstraat 1, Zwolle)

Meer info en aanmelden via leercultuurscan@windesheim.nl

Download hier de flyer van dit event.

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door Hogeschool Windesheim.