Artikel verschenen: ‘Leergemeenschappen zijn versnellers van leven lang ontwikkelen’

Artikel verschenen: ‘Leergemeenschappen zijn versnellers van leven lang ontwikkelen’

16 Jun 2021

Het concept van een leergemeenschap, wat vaak een publiek-private samenwerking is, wordt steeds vaker gebruikt om innovatie en verandering te bevorderen. Waarop moet worden gelet bij het optuigen van een leergemeenschap? Wat moet worden vermeden? Negen lectoren van het collectief Breed Platform Arbeid, waaronder lectoren die ook als onderzoeker verbonden zijn aan TechYourFuture, delen de bevindingen van tien jaar praktijkonderzoek. In het artikel geeft men handige aanbevelingen voor het ontwerpen, begeleiden en verduurzamen van learning communities. Het opinie-artikel is hier te lezen.

Gas erop! Leergemeenschappen in de installatiebranche

In het TechYourFuture project ‘Gas erop! Leergemeenschappen in de installatiebranche’ hebben onderzoekers en regionale bedrijven hun krachten gebundeld in een consortium en gewerkt aan een model voor een learning community. Lees hier meer over het TechYourFuture project ‘Gas erop! Leergemeenschappen in de installatiebranche’.

Partners:  Stephan Corporaal & Marian Thunnissen & Petra Biemans & Jos Sanders & Harm van Lieshout & Menno Vos & Bram Loog & Ellen Sjoer & Anneke Goudswaard