Afscheid prof. dr. Juliette Walma van der Molen als voorzitter Academic Board TechYourFuture

Afscheid prof. dr. Juliette Walma van der Molen als voorzitter Academic Board TechYourFuture

1 Apr 2019

In de vergadering van de Academic Board van TechYourFuture van 14 maart 2019 heeft prof. dr. Juliette Walma van der Molen afscheid genomen als voorzitter van de Academic Board TechYourFuture. Juliette Walma van der Molen was ruim drie jaar voorzitter van de Academic Board van TechYourFuture en betrokken bij de oprichting van deze board. De Academic Board van TechYourFuture is samengesteld uit leden van de drie kernpartners: Saxion, Universiteit Twente en Hogeschool Windesheim. De Board is primair ingesteld om de Stuurgroep en de directie van TechYourFuture te adviseren over de inhoud en kwaliteit van nieuwe voorstellen voor onderzoek en activiteiten, evenals over het meerjarig onderzoeks- en activiteitenprogramma van TechYourFuture.

Directie en stuurgroep TechYourFuture danken Juliette voor haar betrokkenheid, inzet en ambassadeurschap gedurende de afgelopen drie jaren. Onder haar voorzitterschap is de Academic Board in de regio, maar ook daarbuiten, uitgegroeid tot een gerespecteerde en gewaardeerde partner, die veel heeft bijgedragen aan de erkenning van TechYourFuture en de kwaliteit en impact van het uitgevoerde onderzoek. Directie en stuurgroep TYF zijn verheugd te weten dat de samenwerking met Juliette Walma van der Molen voortgezet wordt, zij het in een andere rol.

Meer informatie over de Academic Board TechYourFuture is te lezen in het interview met Juliette Walma van der Molen, scheidend voorzitter Academic Board TechYourFuture.